Telefondaki Görüntü TV’ye Nasıl Aktarılır?

Telefondaki Görüntü TV’ye Nasıl Aktarılır?

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
  • Ana Sayfa
  • Blog
  • Telefondaki Görüntü TV’ye Nasıl Aktarılır?

Cepten TV’ye Görüntü Nasıl Aktarılır?

Telefonunuzdan izlediğiniz dizi, film, video veya maçı daha iyi çözünürlüğü bulunan televizyondan izlemek isteyenler tarafından sıklıkla Cepten TV’ye görüntü nasıl aktarılır? Diye sormaktadır. Cep telefonundan televizyona görüntü aktarmak isteyenler telefonunun İOS veya Android cihazı olması özelliklerini kullanarak televizyona görüntü aktarabilirler. Günümüzde telefonlarda YouTube ve Netflix olsa da internet olmadığı vakit izlenemediği için televizyona aktarıp izlemek en mantıklısıdır.

 

Cepten TV’ye Görüntü Yüklemek Ne İşe Yarar?

Telefon kullanıcıları tarafından telefondan televizyona görüntü aktarmanın amacı YouTube ve Netflix internet olmayınca çalışmadığı için televizyona aktarıp izlemek daha kolaydır. Aynı zamanda telefon deposunda bulunan fotoğraf, video ve ses kayıtlarını televizyondan daha rahat bir şekilde izlenmesini sağlar.

 

Telefondaki Görüntü TV’ye Nasıl Aktarılır?

Telefondan izlediği video, dizi, film ya da maçı televizyondan izlemek isteyenler için Telefondaki görüntü TV’ye nasıl aktarılır? Telefondaki görüntüyü televizyona aktarma şekilleri telefonun İOS veya Android cihazı olmasına bağlı olarak değişmektedir. İOS ve Android kullanıcıları tarafından kullanılan Telefondan televizyona görüntü aktarma yolları şu şekildedir:

  1. HDMI Kablosu İle Cepten TV’ye Görüntü Aktarma

 

HDMI kablosu ile cepten TV’ye görüntü aktarma en güvenilir ve en çok tercih edilen yoldur. HDMI kablosu ile cepten TV’ye görüntü aktarma hem İOS hem de Android cihazları tarafından yapılabilmektedir.

 

  1. Chromecast İle Cepten TV’ye Görüntü Aktarma

Google tarafından üretilen Chromecast içeriğindeki ürünler adeta HDMI kablosuyla sağlanan iletişim istasyonu gibi çalışarak telefondan televizyona dizi, film, video, maç ve fotoğraf aktarımını sağlar.

 

  1. USB Kablosu İle Cepten TV’ye Görüntü Aktarma

USB Kablosu ile telefondan televizyona görüntü aktarmada aktarılan görüntüler telefon deposunda bulunan fotoğraf ve videolardır. USB ile kablosu ile fotoğraf ve video dışında başka görüntü aktarılamasa da İOS ve Android cihazlarının kullanabileceği ortak görüntü aktarma yoludur. USB kablonuz yoksa telefonunuzun şarj aletini USB kablosu olarak kullanabilirsiniz. USB ile cepten televizyona görüntü aktarabilmek için televizyonda USB seçeneği seçme seçeneğinin aktif olarak kullanılabilmesi gerekmektedir.

 

  1. Bluetooth veya Wi-Fi İle Cepten TV’ye Görüntü Aktarma

 

Sayılan görüntü aktarma yollarını yapamayanlar için diğer bir Cepten TV’ye görüntü nasıl aktarılır? Yöntemi şöyledir:

Wi- Fi ile görüntü aktarma İOS cihazlar için kullanılmaktadır. Bluetooth kullanarak görüntü aktarma ise genelde Android cihazları tarafından kullanılmaktadır.

Telefondaki Görüntü TV’ye Nasıl Aktarılır? YAPILAN YORUMLAR