TOKİ 2020 DEV EV KAMPANYASI

TOKİ 2020 DEV EV KAMPANYASI

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...

TOKİ’nin Yeni Kampanyası İçin Başvuracak Vatandaşlarda Aranan İstekler ve Özellikler Nelerdir?

Ülkemizde binlerce aileyi ev sahibi yapan TOKİ, dar gelirli aileler için yeni bir kampanya ile karşımızda. Muhteşem bir fırsat niteliğinde olan bu kampanyanın detaylarını sizlerle paylaştık. İyi okumalar dileriz.

TOKİ’nin Yeni Kampanyası Hakkında Detaylar

TOKİ’nin yaptığı bu kampanyaya göre 15 bin TL peşinat verebilecek olan vatandaşlarımız kura ya da şart olmadan; 1+1, 2+1 ve 3+1 olan dairelerden alabilecekler. Yaklaşık %15’lik kısmı peşin olarak ödeyenler geri kalan %85’lik kısmı da her ay belirli orandaki taksitler halinde ödeyebilecekler. Bu sayede dar gelirli aileler kolay bir şekilde ev sahibi olabilecek. Ülkemizin inşaat sektörünün önemli firmalarından birisi olan TOKİ’nin güzel yapıtlarından herhangi birisinde konut sahibi olabilmek işte bu kadar kolay.

TOKİ’nin Yeni Kampanyası Hangi İllerimizi Kapsamaktadır?

TOKİ tarafından son yapılan açıklamalara göre ilk etapta 13 şehrimizde bu kampanya başlatılacak. İşte o şehirlerimiz;

Ankara

Bursa

Afyonkarahisar

Denizli

Çorum

Aksaray

Hatay

Kastamonu

Mersin

Kars

Rize

Zonguldak

Tokat

TOKİ’nin Yeni Kampanyası İçin Başvuracak Vatandaşlarda Aranan İstekler ve Özellikler Nelerdir?

TOKİ dar gelirli ailelerimizi ev sahibi yapmak için bu gerekli prosedürleri oldukça alt seviyede tutmakta. Ev sahibi olmak için;

18 yaşını tam doldurmuş olunmalı,

TC vatandaşı olunmalı

İşte TOKİ sayesinde ev sahibi olmak işte bu kadar kolay.

TOKİ’nin Yeni Kampanyası İçin Nasıl Başvurabiliriz?

Ziraat ya da Halk Bankası üzerinden 31 Aralık 2020 tarihine kadar hangi daireden istiyorsanız onun oranlarına göre bir miktar mebla yatırmanız gerekmektedir. Oranlar için de 1+1 %10, 2+1 %12 ve 3+1 %15 olarak ifade edilmektedir. Böylece maksimum 15 bin TL ödeyerek ilk peşinatı vermiş olacaksınız. Vade süresi de minumum 96 ay, maksimum da 240 aya kadar sürmektedir. Kampanya ve aklınızdaki sorular için TOKİ yetkili personelleri ile iletişime geçebilirsiniz.

TOKİ 2020 DEV EV KAMPANYASI YAPILAN YORUMLAR