Otobüs Simülatör Ultimate Bilgisayara Nasıl İndirilir?

Otobüs Simülatör Ultimate Bilgisayara Nasıl İndirilir?

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
  • Ana Sayfa
  • Blog
  • Otobüs Simülatör Ultimate Bilgisayara Nasıl İndirilir?
Otobüs Simülatör Ultimate Bilgisayara Nasıl İndirilir?

Otobüs Simülatör Ultimate Bilgisayara Nasıl İndirilir?

Oyun tutkunları ve bu tarz oyunlar oynamayı sevenler için otobüs simülatör ultimate bilgisayara nasıl indirilir? Sorusu oldukça önemlidir. Şu an için otobüs simülatör ultimate bilgisayara indirilemiyor olsa da Android uygulamalarını bilgisayar için çalıştırmak mümkündür. Bunun için bir örnek Bluestacks App Player’dır. Kullanıcılar için gerçek bir telefona benzer cihaz sağlamakta olan özelliği ile güçlü bir araç olarak kullanılmaktadır. Bu sayede oyuncular diğer popüler oyunları ve uygulamaları da yükleyebilmektedir.

Play Store’da herhangi bir kısıtlama olmadan erişebilmektedir. Tek dezavantajı uygulama arka planda çalışmamakta ve bilgisayar performansını yavaşlatmaktadır. Bazılarının yavaş çalışmasıyla ilgili şikayetlerde olmaktadır.

Otobüs Simülatör Ultimate Bilgisayara Nasıl İndirilir? Ve Adımlar Nelerdir?

Bunun için ilk adım olarak bluestacks dosyasını başarılı şekilde indirmek gerekir. İndirdikten sonra dosyaları sakladığınız yere giderek uygulamayı yüklemek için tıklamalısınız. Daha sonra bilgisayar kurulum işlemini başlatmaktadır. EULA lisans sözleşmesini de kabul etmek için ileriyi tıklayınız. Uygulamayı yüklemek için ekranın direktiflerini yerine getirmelisiniz. Tüm bunlardan sonra yazılım yüklenmiş olacaktır.

Otobüs simülatör yükleme adımları ile yükledikten sonra programı açarak g – mail hesabınızla oturum açmalısınız. Tüm uygulamalar düğmesiyle de indirdiğiniz uygulama tüm yüklü dosyalarınızın olduğu sayfaya gidecektir. Uygulamayı çalıştırarak oyunun tadını çıkarmanın tam zamanı.

Otobüs Simülatör Ultimate Bilgisayara Nasıl İndirilir?

Otobüs Simülatör Ultimate Bilgisayara Nasıl İndirilir?

Otobüs Simülatör Nasıl Oynanır?

Oyun uygulaması indirildikten ve açıldıktan sonra oyunu oynamaya geçebilirsiniz. Ancak yeni başlayanlar ve daha hiç bilgisi olmayanlar için otobüs simülatör nasıl oynanır? Sorusunun yanıtını bilmekte fayda var. Oyuna giriş yaptığınız anda size yöneltilen ilgili yerleri kendinize göre doldurmanız gerekmekte. Firma adı, logo gibi işlemleri seçtikten ve doldurduktan sonra ilk firmanızı kurmuş olmaktasınız. Daha sonra oyunun sizi yönlendirmesiyle de pratik hale gelmeye başlayacaktır.

Oyunun amacı farklı şehirlerde ve ülkelerde ofisler açıp buralara seferler düzenlemek. Ve bunun karşılığında da para kazanmak. Şehir seçimleri oyunda oldukça önemli ve oyun ilerledikçe de otobüs satın alınmaktadır. Oyun ilk olarak bir adet otobüs ve 2 adet ofis verecektir. Oyunu rahatlıkla oynamak için de otobüs simülatör ultimate bilgisayara nasıl indirilir? İ bilmeniz yeterli olacaktır.

 

 

 

 

 

 

Otobüs Simülatör Ultimate Bilgisayara Nasıl İndirilir? YAPILAN YORUMLAR