Ioncube Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?

Ioncube Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
  • Ana Sayfa
  • Blog
  • Ioncube Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Ioncube Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?

Ioncube Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?

Bu yazıda bir şifreleme tekniklerinden biri olan Ioncube nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Sorularının cevabını bulmanız mümkün.

Ioncube Nedir, Ne İşe Yarar?

Ioncube nedir, ne işe yarar? Ioncube, PHP eklentisidir. PHP dilinde geliştirilen yazılımların kopyalanmasına, kaynak kodlarının görüntülenerek çoğaltılmasına engel olmak amacıyla geliştirilmiştir. İoncube ile şifrelenen yazılım ve kaynak kodları ancak Ioncube için geliştirilen Ioncube Loader yazılımı ile açılabilmektedir.

Ioncube, bütün işletim sistemlerini desteklemektedir. Özellikle Windows ve Linux sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır. Şifreleme özelliği yanında kullanıcılarına PHP yazılımlarını lisanslama olanağı da sunmaktadır.

İoncube nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır? İoncube’nin ne olduğunu ve ne işe yaradığını açıkladık. Sıra nasıl kullanıldığı kısmında.

Ioncube Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?

Ioncube Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?

İoncube Nasıl Kullanılır?

İoncube nasıl kullanılır? İoncube ücretli bir programdır ve satın alındığında şifrelediğiniz dosyaları açmak için kullanılan Ioncube Loader yazılımı bedava olarak verilmektedir.

Ioncube’yi kullanmak için öncelikle Ioncube sayfası üzerinden kayıt oluşturmak ve ödeme yapmak gerekmektedir. Üyelik için üç seçenek mevcuttur ve kendinize uygun olanı seçmeniz gerekmektedir. Firma için üyelik oluşturmak istiyorsanız company, öğrenciyseniz student ve bireysel olarak şifreleme istiyorsanız individual seçeneğini seçmelisiniz. Böylece üyelik işleminiz tamamlanır.

Üyelik işlemlerinin ardından oluşturduğunuz Ioncube hesabına kredi yüklemesi yapmanız gerekmektedir. Çünkü Ioncube doğrudan satın alınmamaktadır. Ancak hesabınıza yükleyeceğiniz kredi aracılığıyla Ioncube siparişi verebilirsiniz. Ardından 24 saatlik bir süre içinde site gerekli kontrolleri ve güvenliği tarafınıza sağlar ve Ioncube bilgisayarınızda kullanılır bir duruma gelir.

Ioncube kullanılır duruma geldiğinde, PHP yazılımını bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir. PHP yazılımının kurulması için Hostixo bilgi bankası tarafından yayınlanan Ioncube Loader Kurulumu adı altındaki yazıyı okumalısınız. Bu yazıya erişim ancak Ioncube yazılımını satın alan kişiler tarafından mümkün olmaktadır. Ardından gerekli adımları takip edebilirsiniz. Kurulum ve çalıştırma işlemi yaklaşık olarak 1 saat kadar sürebilir. Site gerekli yönlendirmeleri sağlamaktadır. Size sadece onay vermek kalıyor. Böylece Ioncube nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Sizin için açıkladık. Dosyalarınızı, projelerinizin kaynak kodlarını ve yazılımlarınızı Ioncube ile şifreleyerek PHP yazılımlarınızı lisanslayabilirsiniz.

 

Ioncube Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır? YAPILAN YORUMLAR