Exxen İndir

Exxen İndir ( IOS İçin )

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Exxen indir, Exxen TV indir. Exxen uygulamasını hemen sitemiz üzerinden IOS telefonunuz için indirebilirsiniz. Exxen uygulaması; Netflix, BluTV, PuhuTV gibi dizi, film izleyebileceğiniz bir platform.

Acun Ilıcalı’nın 2021 yılının 1 Ocak’ında kurduğu Exxen uygulaması daha 1 ay doldurmasına rağmen 500.000 üyeyi geçmiş durumda. Üstelik Exxen uygulamasında üyelik açma bedeli 9.90 TL.

Hemen internet sitemiz üzerinden ExxenTv uygulamasını indirebilir ve üye olabilirsiniz. Üstelik internet sitemiz üzerinden indirmeniz durumunda 7 günlük ücretsiz üyelik açma hakkına da sahip olacaksınız. Dilerseniz 7 günlük süre sonunda Exxen uygulaması aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.

Exxen İndir
Exxen İndir

Exxen Tv Nedir?

Exxen indir, yazısına tıklayarak hemen internet sitemiz üzerinden Exxen indirebilir ve ücretsiz 7 günlük deneme süresini başlatabilirsiniz.

Exxen TV, reklamlı olarak izlemek için aylık 9.90 TL ödemeniz gerekmektedir. Eğer reklamsız bir üyelik istiyorsanız bunun bedeli de 19.90 TL / aylık şeklinde bir ödeme yapmanız gerekiyor. Üyelikleri yıllık versiyon olarak satın aldığınızda daha uyguna gelmektedir. ( 1 yıllık reklamlı üyelik 99.00 TL, 1 yıllık reklamsız üyelik 199.00 TL olarak belirlenmiştir. )

Exxen Videoları İndirme

Exxen indir, yazısına tıklayarak internet sitemiz üzerinden IOS cihazınız için indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Exxen uygulamasında videoları indirmek diğer Netflix, BluTV, Amazon Prime Video uygulamaları gibi yasaktır. Fakat uygulamanın mobil versiyonunda daha sonra çevrimdışı izleyebilmeniz için indirme butonu yer almaktadır. ( Tıpkı Netflix’te olduğu gibi. ) Uygulama içerisinden istediğiniz zaman çevrimdışı şekilde daha sonra videoları izleyebilirsiniz.

Exxen İndir
Exxen İndir

Exxen Popüler Dizileri

Exxen indir uygulaması içerisinde Exxen özel içerikleri ve bazı televizyon kanallarının özetleri yer almaktadır. Aynı zamanda uygulama içerisinde bazı filmlerde anlaşmalı olarak yer almaktadır.

Exxen özel yapımları arasında Konuşanlar, Gibi, İşte Bu Benim Masalım, Şeref Bey, Hükümsüz, Master Chef Junior, TolgShow Filtresiz bulunuyor. Ayrıca Acun Ilıcalı kızının özel isteği üzerine Sihirli Annem dizisini de tekrardan Exxen platformunda yayınlamaktadır.

İnternet sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilir ve ilk 7 gün ücretsiz izledikten sonra Exxen’e üye olabilirsiniz.

Exxen Anahtar Kelimeler

Exxen indir, Exxen TV indir, Exxen uygulaması satın al, Exxen video indirme, Exxen videoları kaçak, Exxen sihirli annem izle, Exxen konuşanlar kaçak izle, Exxen konuşanlar izle, Exxen dizilerini izle, Exxen dizileri neler, Acun Ilıcalı, Sihirli annem izle