OBS Studio İndir

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

OBS kullanmak için ilk önce Open Broadcaster Software uygulamasını indirmek ve arkasından kuruluma onay vermek gerekir.. Kurulumun sağlanması ile uygulama, cihaza yönelik sesleri ve görüntüleri algılamaya başlar. Kişi bu noktada uygulamanın ana sayfası üzerinden yer edinen menüleri kullanarak, çekmiş olduğu video üstünde gerekli düzen ve kontrolleri sağlayabilir.

Kullanım aşamasında mikser menüsünden ses ayarları, ön izlemden video tertip işlemleri yapılabilir. Uygulamanın eklentileri yardımıyla IP ile uzaktan test, yayına kamera kutucuğu ekleme ve daha oldukça pek işlem gerçekleştirilir.

OBS Nedir?

OBS, bilgisayar oyunu oynama videosu çeken kişilerinde ve Youtube videosu yayıncılarının çoğunlukla kullandığı, ekran görüntüsü alabilmeye olanak elde eden uygulamadır. Github’da aleni kaynaklı şekilde geliştirilen OBS, ücretsiz olarak kullanılabilen bir uygulamadır. OSx10.8, Linux Ubuntu 14.0, Windows 7 ve sonrasında gelen işletim sistemlerinde OBS kullanılabilir. Açılımı ” Open Broadcaster Software” olan OBS, aleni yayıncı yazılımı anlamına gelmektedir. OBS Studio serisi ise canlı gösterim yapmak yada video kaydetmek için kullanılır.