League of Legends (LoL)

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Dünyanın en çok tercih edilen online ve çok oyunculu oyunlardan olan League of Legends artık Türkiye’de

Riot Games’in çok oyunculu oyunu League of Legends Türk oyuncuların hizmetinde. RPG ögeleriyle harmanlanan gerçek zamanlı strateji oyunu olan LOL, DotA’ya olan benzerliğiyle Avrupa’daki oyun severlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Ücretsiz olan bu oyunda birbirinden farklı özelliklere sahip 115 karakter bulunmakta ve getirilen güncellemeler ile karakterlerin sayısı artmaya devam ediyor. 3 farklı sınıfın bulunduğu League of Legends’de her sınıfın kendince özellikleri bulunmaktadır.

Temel 3 sınıf ve özellikler

  • Tank: Defans ağırlıklı sınıft
  • DPS: Seri hasar verebilen, saldırı ağırlıklı sınıf
  • AP: Büyü yoluyla hasar veren sınıf

Ayrıca yine 3 tane oyun modu bulunmaktadır. Bu modlar şunlardır

Sihirdar Vadisi

Başlıca League of Legends haritası olan Sihirdar Vadisi, hala çoğu oyuncunun bir numaralı tercihidir. Sihirdar Vadisi’nde beşer şampiyondan oluşan iki takım, tarafsız oyun hedeflerinin bulunduğu geniş bir ormanda karşılaşır.

Uğursuz Koruluk

League of Legends’a eklenen ikinci harita olan Uğursuz Koruluk’ta, üçer şampiyondan oluşan iki takım, iki koridorda mücadele eder. Koridorların arasında, haritanın ortasında kalan tek bir orman alanı vardır. Bu alandaki ele geçirilebilen sunaklar, tarafsız hedefleri ele geçirmek için mücadele etmeyi ve sık sık baskın yapmayı teşvik eder.

Sonsuz Uçurum

Oyuncuların kendi buluşu olan ve çok sevilen “Hepsi Rastgele Herkes Ortada” (“All Random All Mid” – ARAM) oyunundan ilham alan Sonsuz Uçurum’da, beş şampiyondan oluşan iki takım tek bir koridor üstünde karşılaşır.

League of Legends (LoL) İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER