Snapchat

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Snapchat ile yeni ve eğlenceli bir mesajlaşma yöntemdir ayrıca sohbet ve chat haricinde çok eğlenceli ve şekilli kamera sistemi de bulunmaktadır

Snapchat Hakkında Bilgi..

Snapchat kullanıcılarına fotoğraf, video çekebildikleri ve bunların üzerine kısa notlar yazabildikleri ve belli bir süreliğine (1-10 sn) paylaştıkları bir sosyal mesajlaşma uygulamasıdır.

Snapchatte önemli olan bir özellikte kullanıcıların paylaştıkları fotoğrafları veya videoları başka kullanıcılar yalnız 24 saat içerisinde görebilmektedir.

Her ne kadar kısa süreliğine gönderimler yapılabilse de diğer kullanıcılar ekran görüntüsünü alarak bu durumu engelleyebilirler. Ama tabi alınan ekran görüntüsü alındığına dair bilgiyi snapchat karşı tarafa iletiyor.

İOS ve Android üzerine çalışan snapchat ücretsiz olarak kullanıcılarına hizmet etmektedir. Yapı olarak diğer mesajlaşma uygulamalarına benzer olan snapchati Google Play Store’dan ve App Store’dan indirebilirsiniz.

Ayrıca diğer mesajlaşma uygulamalarında olduğu gibi benzer bir arkadaşlık listesi vardır. Hesabınızdan eklediğiniz kişilere bir ekleme talebi iletilir. Kabul ettikleri halde onlara video, fotoğraf, metin, ses atabilirsiniz.

İçeriğiniz için sağ üstten arka veya ön kamerayı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Resmi çektikten sonra sağa kaydırarak filtrelerden birini ayarlayabilirsiniz. Snapchatin güzel kısmı da eğlenceli lensleri.

Ekrandan yüzünüze basılı tutarak bu eğlenceli lensleri sizlerde kullanabilirsiniz. Ayrıca bunu bir arkadaşınızla da birlikte deneyebilirsiniz.