Candy Crush Saga

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Ücretsiz bir şeker eşleştirme oyunlarındandır.

Yaklaşık bir yıldır Facebook’ta ve mobil platformlarda fırtınalar estiren Candy Crush Saga’yı bilmeyenimiz yoktur. Bütün seviyeleri geçmek için şekerlemeleri eşleştirin. Daha fazla puanlar kazanacağınızdan dolayı bölümleri geçebileceksiniz.

Candy Crush Saga, oynaması tamamen ücretsiz bir oyundur ancak ek hamle ya da can gibi bazı oyun içi öğeler için ödeme istenebilir. Candy Crush Saga’nın dünyanın en bağımlılık yapan oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Günlerinizi hatta gecelerinizi bile Candy Crush Saga oynayarak geçiriyorsanız siz de bu oyunun bağımlısı olmuşsunuz demektir. Üç eşleştirme oyunlarının atası diyebileceğimiz Candy Crush Saga’nın PC sürümünde de amacınız aynı renkte şekerleri toplamak.

İlk etapta bunu başarmak son derece kolay; hatta oyunda nasıl ilerlemeniz gerektiğini gösteren bir alıştırma bölümünden geçiyorsunuz. Oyunda biraz ilerledikçe renkli şekerler fazlalaşıyor ve aynı renkte olanları birleştirmek için strateji uygulamanız gerekiyor.

Oynaması hem kolay hem de eğlenceli olduğundan milyonların sevgisini kazanmayı başaran Candy Crush Saga’nın Windows PC (bilgisayar) sürümünü internete bağlanmadan da oynabiliyorsunuz.

Candy Crush Saga İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER