GTA Türk Ücretsiz İndir

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

GTA Türk, severek oynanan GTA oyununun Türkçeleştirilmiş ve Türkiye’de geçiyormuş hissi veren yeni versiyonudur. GTA Türk, Grand Theft Auto oyunlarının devamı niteliği taşıyan, mafya oyunlarına farklı bir bakış açısı getiren bir oyundur. Oyunun Türkçe olması ve Türkiye sokaklarında dolaşırmış gibi oynanması bir çok kullanıcının dikkatini çekmiş ve GTA Türk kısa sürede büyük bir fanatik kitlesine ulaşmıştır. Gerek arabalar olsun gerek giyim tarzları olsun tamamen bir Türkiye havası içinde oynayabilirsiniz. Oyunda size verilen görevleri yerine getirerek oyun içinde de ödüller kazanabilirsiniz. Oyuncularına büyük keyif elde eden bu oyun ile aksiyon dolu dakikalar yaşayabilirsiniz.

Ses ve görsel efektleri, karakter tasarımları son aşama gelişmiş bu oyunu, GTA severler sorunsuzca oynayabilecektir. Oyun içerisinde; polis görevleri, itfaiye görevleri, ambulans görevleri, top fun görevleri, taksi görevleri ve dükkan soymak gibi görevler bulunmaktadır. GTA Türk oyununda görevleri yerine getirirken çok aksiyonlu anlamış olur yaşayacaksınız. GTA Türk oyunu içinde birbirinden farklı özelliklere haiz, yeni bölümler ve yeni görevleri Türkiye toprakları üzerinde gerçekleştirmeniz sağlanmaktadır.

Ücretsiz ve oyunun orjinal haline aslabir şekilde zarar vermeyen bu uygulama sayesinde tanıdık ve bilindik yerde aksiyonlarla dolu maceralara katılabilirsiniz. Gta hayranlığı gün geçtikçe artıyor ve eskimek bilmeyen bölümlerinin sayıda aynı hızda ilerlemeye devam ediyor. GTA Türk oyununun içinde bulunan sokaklarda murat 131, tofaş, kartal, anadol benzer biçimde otomobiller görebilir bununla beraber Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor formasıyla yürüyen insanlar görebilirsiniz. Kullandığınız otomobillerde Türkçe şarkılar da çalmaktadır. Oyuna başladığınız an kendinizi Türkiye’de geziyormuş şeklinde bulabilirsiniz. Hem orjinalliği bozulmadan hem de Türkçeleştirilmiş bir halde oynanan GTA Türk kullananlarını büyülemeye devam ediyor. Oyunda bulunan araba plakaları ve dolar işareti de Türkiye’ye uyumlu hale gelmektedir. Bu şekilde Vice City sokaklarında gezerken aynı Türk şehirleri sokaklarında geziyormuş gibi hissedeceksiniz. Oynarken büyük haz duyacağınız GTA Türk oyunu eskimeyen tadıyla oyuncularına her süre aynı hazzı yaşatmaya devam ediyor. Her zaman basit ve keyifli bir biçimde süre geçireceğiniz GTA Türk oyunu sizleri oyunun içinde kaybolmaya çağrı ediyor.