NET Framework 4.8 İndir

NET Framework 4.8 İndir

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

NET Framework 4.8 indir, Microsoft tarafından geliştirilmiş olan açık internet protokolleri üzerine kurulmuş bir uygulamadır.

Aslında tam olarak işlevi uygulama geliştirme üzerine kurulmuş standartlardan oluşmaktadır. NET Framework öncesinde Sun Microsystems tarafından geliştirilen ve tıpkı Java platformuna benzeyen özellikleri göstermektedir. NET Framework 4.8 indir içerisinde yer alan uygulama kavramının kapsamı oldukça geniştir. İçeriğinden masaüstü uygulamasının yanı sıra bir web tarayıcıya kadar birçok uygulama geliştirilebilir. NET Framework bunların hepsini destekleyecek alt yapıya sahiptir. Uygulamalar birbiriyle ve aynı zamanda geliştirildiği ortamla birlikte dünyada yer alan tüm uygulamalar ile iletişim oluşturabilir. Platform işletim sistemi, donanım fark etmeksizin üst seviye taşınmaya göre tasarlanmıştır.

Birden indir internet sitesi üzerinden NET Framework 4.8 indir yazısına tıklayın ve kolay bir şekilde indirme işlemini başlatın. Ayrıca sitemiz içeriğinden daha önceki sürümlerini bulmanız ve bilgisayarınıza yüklemeniz de mümkündür.

Bu yazıyı da okumak isteyebilirsiniz: Word İndir

NET Framework

NET Framework uygulamalar ile birlikte iletişimi açısından kolay bir şekilde web servisleri oluşturma imkanına sahiptir.

Platform içerisinde donanımdan ve işletim sisteminden hatta daha üst seviyelerde bile taşınma mümkündür. Sitemiz üzerinden NET Framework 4.8 indir yazısına tıklayın ve indirme işlemini başlatın.

.NET mimarisi denilen kısım; ortak bir yürütme ortamı, değişken tür sistemi ve devingen bağlantılı kütüphaneler içermektedir. NET kütüphanesinin tasarımı eski visual basic için tasarlanmış API sınıflanmış haline benzemektedir. Çünkü API sınıflandırılmamış olması programcılar için korkunç bir hal almasına neden olmaktaydı. NET Framework için .NET kütüphanesi programın işletim sistemi ile birlikte uyum içinde çalışmasını hedeflemektedir.

İnternet sitemiz üzerinden yazılıma dair birçok konuda paylaşım bulmanız mümkündür. Sizlerde NET Framework gibi paylaşımları virüssüz ve kolay bir şekilde indirmek için internet sitemizi ziyaret edin.

Bu yazıyı da okumak isteyebilirsiniz: PowerPoint İndir

NET Framework Ne İşe Yarar?

NET Framework ne işe yarar? NET Framework, bilinen kısmı ile bir uygulama geliştirme programı olarak tanımlanmaktadır.

Bilgisayarınızda yer alan NET Framework programı içerisinde Microsoft’un çalışması için ihtiyaç duyduğu uygulamalar – platformlar bulunmaktadır. Başarılı bir şekilde uygulama geliştirmek ve tasarlamak için .NET Framework platformunu Microsoft tarafından kullanınız. NET Framework platformunu öğrendikten sonra bu platform üzerinden uygulama geliştirmeniz mümkün olmaktadır.

Yani kısaca “NET Framework nedir?” Biraz daha bahsedelim. NET Framework 4.8 indir programı ile açık kaynak kodlu uygulama geliştirmeniz mümkündür. Açık internet protokolleri içermektedir. Yani herkes bu platformu kullanabilir ve uygulama geliştirebilir. Microsoft şirketi bunun için kodları çözümleme ile çalışacak birçok çeşitli sistem geliştirmiştir. Kısacası bu aracı kullanmanız size Microsoft cihazlarını dilediğiniz gibi yönetme imkanı tanımaktadır.

Çeşitli uygulamalar geliştirmenize olanak sağlayan NET Framework programını hemen şimdi birden indir üzerinden indirin. Virüs taraması yapılmış, ücretsiz ve full versiyon programların adresi: birdenindir.com

NET Framework 4.8 İndir İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER