Paribu indir

Paribu İndir

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Paribu indir, kripto para piyasasında ihtiyacınız olan bilgileri paylaşan doğru ve şeffaf bilgi için Paribu uygulamasını hemen sitemiz üzerinden indirin!

Paribu, kripto para alım satım yapabileceğiniz bir uygulama olmanın yanında sizlere kripto para konusunda tavsiyeler sunan bir uygulamadır. Paribu’yu hemen sitemiz üzerinden Paribu indir şeklinde aratarak indirebilirsiniz.

Paribu indir-3
Paribu indir

Paribu Hakkında

Paribu indir, yazarak hemen sitemiz üzerinden Paribu’yu indirebilirsiniz. Peki nedir bu Paribu?

Paribu CEO’su Yasin Oral olan Türk kripto para borsası uygulamasıdır. Uygulamayı edindiğimizde kripto para alım satımı yapabilirsiniz. Paribu uygulamasını indirdiğinizde 7/24 çok hızlı bir şekilde kripto para alım satımı yapabilirsiniz. Uygulamanın yapımcısının Türk olmasından ötürü yatırım işlemlerinizi Türk Lirası olarak yapabilirsiniz.

Paribu, Yasin Oral önceliğinde 2017 yılında bir yazılım ekibi tarafından kodlanmış bir kripto para borsa uygulamasıdır. Paribu çok kısa sürede özellikle Türkiye’de kripto para borsasının lideri konumuna gelmiştir. Paribu uygulaması herhangi bir devlete veya kuruluşa bağlı değildir. 

Bitcoin’den sonra çok fazla sayıda kripto para birimi ortaya çıktı. Bunların bazıları güçlü altyapıları sayesinde ayakta kalsa da çoğu isimlerini bile duyurmadan piyasadan göçtü.

Paribu indir-2
Paribu indir

Paribu Tavsiyeler

2016 yılında Yasin Oral öncülüğünde bir ekip kripto para çevresinde eksiklik olduğunu düşünerek bu uygulamayı çıkarmaya karar verdi. Uygulamanın gerekli ihtiyaçlarının saptanmasının ardından çalışmalara başlandı ve 2017 yılında uygulama piyasaya sürüldü. Uygulama kısa zamanda Türkiye pazarında önemli ölçüde ilgi topladı ve zirveye koştu. İlk başlarda sadece BTC alım satımı yapılan uygulamada şimdi çoğu altcoin satışları da mevcut durumda.

Paribu uygulamasının şu anda günlük ortalama 750.000 kullanıcısı mevcut ve günde 50 milyon dolarlık işlem yapılmaktadır.

Umuyoruz ki yakın bir sürede CommenQ bünyesinde Yasin Oral’ın kendisi ile bir video çekip buraya ekleriz. Aynı zamanda blog kısmında Paribu kullanarak para kazanma rehberi tarzı ekleme işlemlerimiz olacaktır. Bizleri sosyal medya üzerinden de takip etmeyi unutmayın.

Hemen internet sitemiz üzerinden Paribu indir’e tıklayarak indirme işlemini başlatabilir ve kazanmaya başlayabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler

Paribu indir, Paribu, Paribu full türkçe indir, Paribu windows indir, paribu android indir, paribu ios indir, paribu macbook indir, paribu macos indir, btc, yasin oral, kripto para, borsa tavsiyeler, ethernum, bnb