Binance İndir

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Binance indir, Binance uygulamasının kripto para borsasının tüm gücü avuçlarınızın içerisinde. Sitemiz üzerinden Binance indir, mobilde tüm cihazlar ve masaüstü tüm işlemciler için uyumludur.

Sitemiz üzerinden Binance indir butonuna tıkladığınız zaman karşınıza çıkan ekranda; Windows, MacOS, Google Play, App Store ve google üzerinden android cihazı olanlara google play harici indirme linki çıkacaktır. Herhangi bir kurulum gerektirmez next – next – install şeklinde ilerler.

Binance indir
Binance indir

Binance Nedir?

Binance indir, sitemizden ücretsiz full ve güncel versiyonunu indirebilirsiniz. Peki nedir bu Binance? Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticaretinin yapılabilmesini mümkün kılan bir kripto para borsası uygulamasıdır. Binance, 2018’den sonra en büyük kripto para borsası ünvanını almıştır.

Binance Coin (BNB) Nedir?

Binance indir, butonuna tıklayarak sitemiz üzerinden güncel versiyonu ücretsiz indirebilirsiniz. Binance Coin, Malta merkezli Binance firmasının kripto para birimidir. Kripto para borsası bir şirket olan Binance’nin arkasında yer alan BNB, yatırımcıların yüzünü genellikle güldüren bir platform olarak gözler önüne çıktı. 

BNB, sektöre giriş yaptığı zaman 0,11$ gibi bir rakamdan giriş yapmasına rağmen şu anda biz bu yazıyı girerken ki fiyatı 42,75$ olmuştur. Coin hacmi de 650 milyon doları geçmiş bulunmaktadır. 

Coin firmasının tutulmasının nedenlerinden birisi de %50 daha az komisyon ödemenizdir. BNB coin satın almak için ise Binance uygulamasını indirebilirsiniz.

Yaptığınız yatırımlarda bol şans diliyoruz, sağlıcakla kalın.

Binance indir
Binance indir

Binance Tavsiyeleri

BNB harici çoğu coin üzerinde insanların tartıştığı görüşlerini belirttiği platformlar mevcut. Bunlardan bir tanesi Investing. Google üzerinden “Investing” şeklinde arama yaparak siteye gidip BNB coin veya daha fazla coin hakkında bilgilendirme alabilir yatırımınızı ona göre yapabilirsiniz. Coin vs. yatırım yardımı hariç sektördeki bazı kelimelerin bilincine de bu platformu kullanarak erişebilirsiniz.(örneğin: coin yakma)

Yaptığınız veya yapacağınız yatırımlarda aldığınız risk tamamen size ait olmakla birlikte bu forumlarda yazan kişilerin dediklerine %100 bağlı kalmamanızı öneriyoruz. Mantığınıza yatan bir açıklama yapmadan kimseye de bu denli güvenmeyiniz.

Hemen sitemiz üzerinden Binance indir ve kazanmaya başla!

Anahtar Kelimeler:

Binance indir, Binance, BNB, BNB coin, kripto para, kripto para yatırım, Bitcoin, bitcoin yatırım, coin yakma, investing, Investing, Binance tavsiyeler, binance indir hemen, binance uygulamasi indir