IObit Unlocker

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

IObit Unlocker, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızdaki silemediğiniz ve kullanımda olan dosyalarınızı silmeniz için yapılmış basit bir araç

IObit Unlocker, silmeye çalıştığınız ama silinmemekte olan dosya ve klasörlerinizi hızlı bir şekilde silmenize yardım eden bir programdır. “Dosya silinemiyor”, “Erişim Engellendi”, “Bu dosya başka bir program tarafından kullanılıyor” hata mesajlarını ortadan kaldıran program -çalışma biçimiyle- Unlocker’a benziyor.

Kısa bir kuruluma sahip olan bir programdır.Program kendisini sağ tık menüsüne otomatik olarak yerleştiriyor. Bu sayede silmekte sorun yaşadığınız dosya veya  klasörlerinize sağ tıklayarak yapacağınız işlemini hızlıca seçebiliyorsunuz. Program ile sorunlu dosyanın kilidini açıp silebilir, kilidini açıp yeniden adlandırabilir, kilidini açıp taşıyabilir veya kopyabilirsiniz.İsterseniz programı açıp, “Ekle” butonuna tıklayarak seçtiğiniz dosyaların kilidini kaldırıp, silebilirsiniz. Türkçe dil desteği sunan programın Ayarlar menüsü aracılığıyla programın resimli anlatımına ulaşabilir, güncelleme kontrolü yapabilir, teknik destek alabilirsiniz.