urDrive

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Anti-virüs özelliği, bilgisayarınızı olası güvenlik risklerine ve/veya performans sorunlarına karşı tarayan bir ücretsiz yazılım aracını indirmenizi sağlar.

urDrive, depolama çözümleri konusunda dünyanın en popüler firmaları arasında yer alan Kingston tarafından geliştirilmiş olan bir USB bellek dosya depolama çözümüdür. Basit bir dosya yönetim sistemi olan urDrive, dosyalarınızı türe göre sıralamanıza olanak sağlar ve ücretsizdir.

urDrive uygulamasının basit bir dosya yönetim sistemi bulunmakta ve dosyalarınızı türüne göre sıralayarak düzenlemektedir.

Kingston DataTraveler USB Flash sürücüler için geliştirilen programı bilgisayarınıza kurduktan sonra, USB belleğiniz bilgisayarınıza takılıyken ilk kez çalıştırdığınız zaman urDrive’ın  USB arayüzünü andıran kullanıcı arayüzüyle karşılaşacaksınız.

Dosyaları türüne göre sıralama işlemine yardımcı olan ve sorunlu dosyaları gösteren urDrive yazılımı basit bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Anti-virüs özelliği, bilgisayarınızı olası güvenlik risklerine ve/veya performans sorunlarına karşı tarayan bir ücretsiz yazılım

aracını indirmenizi sağlar.

Aynı zamanda güvenliğin artırılmasına yardımcı olur ve bilgisayarınızın ilk günkü gibi çalışmasını sağlar.