CDBurnerXP

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

CDBurnerXP CD yazma, DVD yazma, Blu-Ray yazma, müzik CD’si oluşturma, iSO oluşturma ve iSO yazdırma konularında yardımcı olan ücretsiz bir CD yazma programıdır.

CD, DVD veya Blu-Ray yazdırma işlemleri için kullanabileceğiniz başarılı yazılımlar arasında yer alan CDBurnerXP ücretsiz olmasına rağmen oldukça zengin özelliklere sahip bir programdır.Bu programı kullanarak standart veri diskleri yaratarak bilgisayarınızdaki dosyaları CD/DVD veya Blu-Ray disklerinize yedekleyebilirsiniz.Ayrıca program ile önyüklenebilir  diskler de yazdırabniliyorsunuz. CDBurnerXP bilgisayarınızda depoladığınız MP3, WAV, OGG, FLAC, WMA, APE, MP3, WV ve ALAC formatındaki ses dosyalarınızı kullanarak müzik CD’leri oluşturmanızı mümkün kılmakta.

CDBurnerXP ile iSO formatında kalıp dosyaları hazırlayabilmektesiniz. Kendiniz oluşturduğunuz bu iSO kalıp dosyalarını veya farklı iSO dosyalarını yine CDBurnerXP kullanarak CD/DVD veya Blu-Ray disklerinize yazdırabilirsiniz. CDBurnerXP ayrıca .bin ve .nrg formatındaki kalıp dosyalarını destekliyor ve bu kalıpları iSO formatına dönüştürebiliyor.