Recuva

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Recuva,silinen dosyaları geri getirme yani dosya kurtarama programıdır.

Silinen dosyaları geri getirmek için kullanıcılarına farklı iki tarama modu sunan bu program ile silinen dosyalar için kısa süren temel bir tarama yapabileceğiniz gibi daha uzun süren derin taramalar da gerçekleştirebilirsiniz.Kurtarmak istediğiniz dosyalara temel tarama sonucunda ulaşamadıysanız, derin arama seçeneği büyük bir ihtimalle aradığınız dosyalara ulaşmanıza yardım sağlayacaktır.

Bilgisayarınızda yer alan dahili diskler üzerinde tarama yapabileceğiniz gibi, bilgisayarınıza bağlayacağınız harici diskler üzerindede tarama yapma şansını sizlere sunan Recuva ile harici diskleriniz veya SD kartlarınız üzerinden silinen verileri de kurtarabilirsiniz.

Tarama işleminin sonunda ise kurtarılabilecek dosyaların yer aldığı pencerede herhangi bir resim dosyasını seçmeniz durumunda, resim dosyasının küçük önizlemesini görüntüleyebilir ve böylece geri getirmek istediğiniz dosyalara çok daha kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

Sonuç olarak bilgisayardan silinen dosyaları geri getirmek için bir programa ihtiyacınız varsa, Recuva mutlaka denemeniz gereken ilk yazılımlardan biri olmalı.

Recuva en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.