Grand Theft Auto V

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Grand Theft Auto V indir – Grand Theft Auto V indirebilmek için oyunu Steam plaformundan satın almalısınız.Grand Theft Auto V (GTA 5), Rockstar Games tarafından Steam isimli oyun platformu üzerinden oyunseverlere sunulan GTA serisinin 5. oyunudur.Grand…

Grand Theft Auto V indirebilmek için oyunu Steam plaformundan satın almalısınız.Grand Theft Auto V (GTA 5), Rockstar Games tarafından Steam isimli oyun platformu üzerinden oyunseverlere sunulan GTA serisinin 5. oyunudur.

Grand Theft Auto V’in PC sürümü, oyunculara 4k ve ötesinde çözünürlükle ve saniyede 60 kare tazeleme hızıyla Los Santos ve Blaine County dünyasını keşfetme fırsatını sunuyor.

Oyun, fare ve klavye kontrollerinin yanı sıra doku kalitesi, gölgelendirici, mozaikleme ve kenar yumuşatma gibi 25 farklı ayar dahil, PC’ye özgü birçok özelleştirme tercihi sunuyor.

Ayrıca araç ve yaya trafiği kontrolü için nüfus yoğunluğu belirleyebilme özelliği, iki veya üç monitör desteği, 3D uyumu ve tak-çalıştır kumandalar için destek de seçeneklere dahil.

Ayrıca Grand Theft Auto V’in PC sürümüne 30 oyuncu ve 2 izleyici desteğiyle Grand Theft Auto Online da dahil.

Grand Theft Auto Online’ın PC sürümü, Soygunlar ve Rakip modları da dahil olmak üzere konsollarda çıktığı tarihten beri yayınlanan tüm mevcut geliştirmeleri ve Rockstar’ın oluşturduğu içeriği de içeriyor.

Grand Theft Auto V ile Grand Theft Auto Online, Birinci Şahıs Bakışı Moduyla son derece detaylı Los Santos ve Blaine County dünyasını bambaşka bir şekilde görme şansını veriyor.

Ayrıca Grand Theft Auto V’in PC sürümünde, Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online içinden video çekmek, düzenlemek ve paylaşmak için gerekli kreatif araçlardan oluşan Rockstar Editörü de mevcut.

Rockstar Edötrünün Yönetmen Modu, oyuncuların göze çarpan hikâye karakterlerini, yayaları, hatta hayvanları dahi kullanarak kendi sahnelerini de çekebilmesini sağlıyor.