Arma 3

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Devasa bir askeri sandbox’ta gerçek savaş oyunu deneyimini yaşayın.

Simülasyon yapısına ait oyun olan Arma 3 büyük haritası ile göz kamaştırmaktadır. FPS türünde savaş simülasyonunu diğer FPS oyunlarından ayıran kısmıda kapalı haritalar yerine kilometrekarelerce alanı kapsayan devasa geniş savaş alanları sunuyor ve oyuncular bu haritalarda takımlar halinde savaşabilmek.  Bu oyun, çok çeşitli tek ve çok oyunculu içerik, 20’den fazla araç ve 40 silah, sınırsız içerik oluşturma fırsatı ile bilgisayar için tasarlanmış 1. sınıf bir askeri oyundur.

Özellikleri;

  • Altis ve Stratis

290 km² Akdeniz ada arazisine yayılan, zengin ayrıntılara sahip bir açık dünya savaş alanında düşmanınızı yenin. Geniş şehirlerden engebeli tepelere kadar, tankınızla tozlu ovaları gezebilir, sık ormanların üzerinde nakil helikopterinizi uçurabilir veya kayalıklardan asimetrik savaş açabilirsiniz. Altis ve Stratis, oyun deneyiminde çeşitli çatışmalara uygun dinamik dünyalardır.

  • Silahlar ve Araçlar

Yaya olarak savaşa gidin, zırhlı araçlar kullanın ya da helikopterler ve jetlerle göklerde süzülün. Kullanabileceğiniz ve pilotluk edebileceğiniz 20’den fazla araç, arasından seçim yapabileceğiniz 40’ı aşkın silah, kısa ve uzun mesafe donanımlara sahip özelleştirilebilir mühimmatlar ve savaş alanında ihtiyaçlarınıza uygun çeşitli teçhizat türleri ile havada, karada ve denizde karma sınıf saldırısı düzenleyin. İstediğiniz zaman kullanabileceğiniz devasa cephanelik sayesinde Arma 3 sizi taktiksel fırsatlar dünyasına taşıyor.

  • Tek Oyunculu

Üç oyun deneyimine göre şekillenen hareket bölümü: Hayatta Kal, Uyum Sağla, Kazan’da kendini Akdeniz’deki kritik bir durumda bulan asker Ben Kerry’nin hikâyesini izleyin. Tanıtım senaryolarını tamamlayarak Arma 3’ün çok çeşitli oyun deneyimine dahil olun. Atış ve hareket becerilerinizi geliştirmek için rekabetçi atış talimlerine katılın, TO ve ÇO öğreticileri ve özel bir Sanal Gerçeklik egzersiz ortamı sunan Arma 3 Acemi Birliği’ne kaydolup eğitiminizi tamamlayın.

  • Çok Oyunculu

Devasa askeri sandbox Arma 3’te çevrimiçi savaşın. Bir manga oluşturun ve resmi Seize ve Defend çok oyunculu senaryolarında düşmanınıza karşı birlik olun. Ya da Arma 3 topluluğu tarafından geliştirilen birçok popüler resmi olmayan oyun moduna katılın. Game Master’ların, diğer oyuncuların savaş alanını gerçek zamanlı etkileme fırsatına sahip olduğu Arma 3 Zeus’ta yeni bir çok oyunculu türünün tadını çıkarın.

  • İçerik Oluşturma

Arma 3’ün sezgisel senaryo editörü ve güçlü modlama araçlarıyla kendi deneyimlerinizi oluşturmaya başlayın. Özel silahlardan araçlara, çarpıcı tek oyunculu senaryolardan yepyeni çok oyunculu oyun modlarına kadar, oyuncu tarafından oluşturulmuş içeriklerle dolu bir platformun keyfini yaşayın. Tek bir tıklamayla oyuncu tarafından oluşturulmuş içeriği yüklemenizi sağlayan Arma 3 Steam Workshop’ta içerik paylaşabilir ve keşfedebilirsiniz.

  • Yenilenen Motor

Yeni akıcı animasyonlarla savaş alanında gezinin; yükseltilmiş ses motoru, yeni ragdoll simülasyonu ve PhysX™ destekli araçlarla savaşın tahrip edici gücünü hissedin. Oyun değiştirici yeniliklerle donanan yüksek modifiyeli Real Virtuality™ 4 motor, çok daha büyüleyici grafiklere, geniş simülasyon oyun deneyimine ve devasa sandbox arazilerine sahip yeni nesil Arma’ya güç sağlıyor.