CarrefourSA

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

CarrefourSA uygulaması ile cihazlarınızdan market alışverişinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Hakkında Bilgi:

CarrefourSA uygulaması ile bulunduğunuz yerden cihazlarınızı kullanarak kolay bir şekilde alışveriş yapabilir ve adresinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

CarrefourSA, ismini taşıyan mobil uygulaması sayesinde 7 gün 24 saat boyunca her nerede olursanız olun kolay ve hızlı bir şekilde alışveriş yapabilmenizi mümkün kılıyor.

Ayrıca özel fırsatlar, indirimler ve kampanyalardan sizleri haberdar eden ve faydalanmanızı sağlayan uygulamada kategoriler halinde sıralanmış ürünleri inceleyerek ister sepetinize ekleyebilir isterseniz favori listenize ekleyebilirsiniz.

Alışverişinizi tamamladıktan sonra belirlediğiniz bir günde siparişinizi araçlarla teslim eden CarrefourSA, kapıda ödeme ve iade gibi kolaylıkları sizlere sunuyor.Uygulamada yer alan ve hızlı bir alışveriş imkanı sunan başka bir özellik ise barkod okuyucu özelliğidir.

Ürün aramakla uğraşmak yerine, elinizdeki ürünün barkodunu uygulamaya okutarak anında ürün sayfasına gidebiliyorsunuz. Kredi kartıyla online ödeme, kapıda ödeme veya nakit ödeme gibi imkanlar sunan CarrefourSA uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.