Digiturk Play

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Digiturk Play uygulaması ile istediğiniz yerde istediğiniz programları seyredebilirsiniz.

Hakkında Bilgi:

Sade ve şık bir arayüze sahip olan Digiturk Play uygulaması ile beğendiğiniz programları istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleyebilirsiniz.

34 adet canlı televizyon kanalını, yerli ve yabancı dizileri, son filmleri, belgeselleri ve Lig TV programlarını yüksek görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Lig paketi satın alarak, herhangi bir ek ücret ödemeden Spor Toto Süper Lig, İngiltere Premier Ligi, Rusya ve Brezilya Ligi ve Beko Basketbol maçlarını cihazınızdan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Ayrıca bu uygulamayı sadece Yurtiçi Digiturk Play aboneleri, Türkiye’de kullanabilmektedir. Yurtiçi Digiturk Play kullanıcıları, diğer ortamlardan gerçekleştirdikleri üyeliklerde kullandıkları e-posta ve şifreleri ile uygulamaya giriş yaparak, izleme hakkına sahip oldukları içeriklere ulaşabilirler.

Uygulama üzerinden Süper Lig Haftalık Paket satışı yapılmaktadır. Önce canlı yayını deneyebilir, ardından uygulama içerisinden dilediğiniz maçı satın alabilirsiniz.

Mobil internet bağlantısı üzerinden yapılan kullanımlarda, operatörünüz tarafından data tarifeniz kapsamında ücretlendirme yapılabilir.