Scope

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Scope, mobil cihazınızdan canlı yayın yapmanızı sağlayan bir uygulamadır.

Hakkında Bilgi:

Scope, kullanıcının kendi canlı yayınını yapmasını sağlayan bir video paylaşım uygulamasıdır.Akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir canlı yayın uygulamasıdır. Takipçileriniz Scope yardımıyla sizin yayınlarınızı takip ediyor ve yayınlarınıza katılarak sizinle etkileşimde bulunabiliyor.Scope canlı yayınlarına katılan kullanıcılar yayın hakkında yorum yapabiliyorlar ve kalpler göndererek beğenilerini sizinle paylaşabiliyorlar.

Scope sayesinde kullanıcılar soru – cevap şeklinde yayınlar da yapabilmekteler. Siz canlı yayınınızı yaparken diğer kullanıcılar tarafından gelen yorumlar görüntülenebiliyor.Scope üzerinde hangi kullanıcıların sizin yayınlarınızı takip edebileceğini belirlemenize izin veriliyor. Bu sayede özel yayın yapmanız mümkün oluyor. Önceden yapılan canlı yayınlar 24 saat içerisinde tekrar izlenebilmek üzere saklanabiliyor.

Scope kullanıcıları yayınlarını Twitter üzerindende paylaşabiliyorlar. Paylaşılan bu bağlantıya tıklayan takipçiler Scope yayınınızı internet tarayıcıları veya Scope uygulaması üzerinden takip edebiliyor.