Trillian

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Trillian Windows, Mac, Web ve Mobil platformlarıyla uyumlu çalışan benzersiz bir seçenek.

Hakkında Bilgi:

  • Trillian düzgünce hepsi arasında senkronize sohbetler tutarken telefonlar, tabletler ve masaüstü çalışan bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır.Biz konuşma kolayca değil telefonunuzda kısa mesaj olarak sıkışıp sizin cihazların, tüm arasında paylaşılan gerektiğini düşünüyorum.
  • Sizin eşsiz Trillian adınız ücretsiz sınırsız mesaj göndermek için kullanılabilir . Trillian sürekli müşteri özelliği bağlı tüm aygıtları arasında anında sohbetler sunar.
  • Trillian hızlı ve güvenilir ileti teslimi ve güzel, kolay kullanımlı arayüzü üzerinde güçlü bir vurgu.Trillian sunucuları ile tüm iletişimi sohbetler okuyamaz üçüncü taraflara sağlamak için TLS kullanır.
  • Trillian 6 sürümü Windows 10’a kusursuz uyum sağlaması için yeniden dizayn edildi. Trillian 6’da karşımıza çıkan en önemli yenilik kullanıcı sayıları hem ülkemizde hem de tüm dünyada her geçen gün artan sosyal ağları desteklemesi.  
  • Popüler mesajlaşma programlarının tüm özelliklerine destek sağlayan Trillian ile sohbet programlarınızı ayrı ayrı kurmadan oturum açabilir, ister yazılı ister sesli isterseniz de görüntülü bir şekilde görüşme imkanına sahip olabilirsiniz.