BlueStacks

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Son zamanlarda sıkça kullanılmaya başlanan ve android ile çalışan uygulamaları bilgisayarında kullanmak isteyenler için eşsiz çözüm.

BlueStacks Ne İşe Yarar? 

Popüler BlueStacks uygulaması, benzerlerinden farklı olarak daha stabil ve sağlıklı olarak çalışmaktadır.

BlueStacks, android ile çalışan uygulamaları, bilgisayarınızda çalıştırmanıza yarayan bir uygulamadır. Bilgisayarınızda android (apk uzantılı) uygulamalarını çalıştırmak istiyorsanız, BlueStacks rahatlıkla bu uygulamaları çalıştırabilirsiniz.

BlueStacks, App Player olarak da bilinmektedir. Android cihazlarda kullanmakta olduğunuz oyun ve uygulamaları, App Player aracılığıyla çalıştırabilirsiniz.

Denenen oyunlar arasında Candy Crush Saga, Subway Surfers, Angry Birds gibi pek çok önemli oyun bulunmaktadır. BlueStacks ile bilgisayarınızı sanal Android cihaza çevirirken uygulamanın çalışabilmesi için herhangi bir ek ayara gerek kalmayacaktır.

BlueStacks Nasıl Kullanılır?

Uygulamayı bilgisayarınıza indirdikten sonra herhangi bir ek ayar yapmadan kurulumu tamamlayın. Daha sonra BlueStacks uygulamasını açın ve ilk kurulumu tamamlayın.
BlueStacks programını sağlıklı bir şekilde kullanabilmek için bir Google hesabı eklemeniz gerekmektedir.

Google hesabı eklemek için ek bir bilgiye gerek yoktur, gündelik hayatta kullandığımız android cihazlarla aynı şekilde eklenebilmektedir.

Ayrıca Google Play ile dilediğiniz uygulamayı indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz doğrudan programın ana ekranı üzerinden de arama yaparak bu uygulamalara ulaşabilirsiniz. 

BlueStacks İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER