Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır? 

Çoğu Instagram kullanan kişinin merak ettiği soruların başında Instagram mavi tik nasıl alınır sorusu gelmektedir. Mavi tik güvenli hesap anlamına gelir ve sınırlı kişiye verilir. Mavi tik alabilmek için Instagram belirli kriterler belirlemiştir. Bu kriterleri karşıladığınız zaman kullanıcılar başvuru ile mavi tik kazanmaya hak kazanıyor.

Mavi tik alan hesaplar özellikle Instagram’da saygınlık gören ve oldukça fazla takipçiye sahip ünlü kişileri ön plana çıkarıyor. Önceleri çok az sayıda kişiye verilen mavi tik, günümüzde başvurular ile diğer kullanıcılara da mavi tik alma şansı sunuluyor.

Instagram Mavi Tik Başvurusu

Mavi tik alma başvurusu kişinin ismi soy ismi ve kişisel bilgilerini kuruma iletmesi ile başlıyor, ardından kriterleri karşılıyorsa onaylanarak mavi tik sahibi oluyor. Paylaşımlarını telif altına almak için ve kişisel verilerini korumak ünlü hesaplar için mavi tik önemli bir hale geliyor. Bu yüzden çoğu kişi veya kuruluş mavi tik almaya özen gösteriyor.

Mavi tik alabilmek için ilk olarak ayarlara girip doğrulama iste bölümüne giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından bu bölüme isim, soy isim ve kimlik bilgilerini yazmalısınız. Mavi tik formunda gerekli bilgileri de doldurduktan sonra Instagram gönderdiğiniz formu ve hesabınızı incelemeye alır. Eğer Instagram hesabınız gerekli kriterleri karşılıyorsa mavi tik hesabınıza tanımlanır.

Eğer ayarlar kısmına girdiğinizde doğrulama kategorisi gözükmüyorsa, tekrar ayarlar kısmında destek ile iletişime geçip sorun bildir işlemi yapılır. Bu kısımda kullanıcı talebini destek birimine iletir ve geri dönüş ile sorununa çözüm bulunur.

Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

Instagram Mavi Tik Şartları

Instagram’da mavi tik almanın şartları şunlardır; @yavruköpekler ilgi alanına yönelik olmaması gerekmektedir, twitter gibi diğer hesaplara yönlendirme yapamamaları önemlidir, yanlış, yanıltıcı veya dolandırıcılık içeren içerikler paylaşmamasıdır. Instagram’da mavi tik almak için sadece size ait olan web sitesine veya e-posta adresinize yönlendirme yapmanıza müsaade etmektedir.

Artık mavi tik almanız için dünyaca ünlü bir firma veya kişi olmanıza gerek yok Yukarıda belirttiğimiz koşulları sağlıyorsanız ve takipçi sayınız yüksekse mavi tik almanıza bir engel yok demektir. Instagram mavi tik nasıl alınır sorusunu açıkladığımız bu yazımızı okurken keyif aldığınızı umuyoruz.

Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır? YAPILAN YORUMLAR