En İyi Video Editleme Programları

En İyi Video Editleme Programları

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (No Ratings Yet)
Loading...
En İyi Video Editleme Programları

En İyi Video Editleme Programları

Son zamanlarda video düzenleme ve yayınlama konusunda popülerliğin artış göstermesiyle en iyi video editleme programları da  merak edilmeye başlanmıştır. Hem kişisel istek ve hobi üzerine hem de videolar çekip yayınlayarak para kazanma üzerine videolar hazırlama yoluna gidilmektedir. Videoları olduğu gibi yayınlamak istenilen etkiyi yaratmayacağı için çekilen videolar editlenerek daha güzel bir halde izleyiciye sunuluyor. Peki video editleme nedir? Ve popüler video editleme programları hangileridir.

Video Editleme Nedir?

Bilgisayarlar üzerinden yapılabilen video editleme işlemi nasıl yapılır? Çekilen videolara ses efekti, yazı ya da farklı görüntülerin de eklenmesiyle yapılan video editleri, halihazırda bulunan videoyu bambaşka ve eğlenceli bir hale getirir. Küçük çaplı video editleme işleri telefonlarla yapılabiliyor olsa da daha büyük çapta videolar editleyebilmek için bilgisayarlara ihtiyaç vardır. Bilgisayarla yapılabilen video editleme programları daha fazla estetikliğe sahip olan ve ilginç kurgular ortaya çıkarabiliyor.

En İyi Video Editleme Programları

En İyi Video Editleme Programları

Video Editleme Programları

Çok sayıda ve farklı kalitelerde, ücretli ya da ücretsiz video editleme programları bulunur. Bunlardan istediğiniz ve sizin ihtiyaçlarınıza en uygun olan edit programlarını seçerek daha keyifli videolar yapabilirsiniz. En yaygın kullanılan video editleme programları şu şekildedir:

  • EaseUS Video Editor

Ücretli video editleme programlarından biri olan bu program sayesinde oldukça profesyonel videolar meydana getirebilirsiniz. İndirmesi ve kurması oldukça basit olan bu edit programı son derece rahat ve kolay bir kullanıma sahiptir.

  • Openshot

Mac, Windows ve Linux işletimlerinde bir sorun çıkarmadan kullanılabilen bir edit programıdır. Sade arayüzü ve kolay kullanımıyla en sık kullanılan programlar arasında yer alır. Ücretsiz bir şekilde internet sitesinden indirebileceğiniz programda videolarınız üzerinde işlem yapmanız oldukça kolaydır.

  • VSDC

Windows sisteminde kullanılabilen bir program olan VSDC’nin standart sürümünü ücretsiz bir şekilde kıllanabilirsiniz. Ancak daha fazla ve profesyonel işlem yapmak istiyorsanız Pro sürüme geçerek belirlenen ücreti ödemeniz gerekir.

  • Movie Maker 10

Yalnızca Windows işletim sisteminde kullanılan Movie Maker 10 tamamen ücretsiz bir programdır. Temel düzeyde video editlemek isteyenler için en kullanışlı video editleme programları arasında yer alır.

En İyi Video Editleme Programları YAPILAN YORUMLAR